Wervingsbureaus voor studenten zijn gespecialiseerd in het vinden van functies voor voltijdstudenten en afgestudeerden. Ze gebruiken een reeks marketingtactieken om studenten aan te trekken, waaronder search marketing, social media marketing en studentenbeurzen.

Uitzendbureaus helpen werknemers bij het vinden van een baan en werkgevers bij het vinden van werknemers. Deze bureaus brengen beide partijen kosten in rekening en ze kunnen privaat of publiek zijn.

Betts

Betts is gespecialiseerd in het werven van kandidaten voor functies die inkomsten genereren, zoals verkoop, marketing en customer success. Ze hebben een unieke aanpak van werving, ontmoeten kandidaten persoonlijk en leggen de nadruk op persoonlijkheid bij het koppelen van kandidaten aan hun klanten. Hierdoor kunnen ze werkzoekenden snel door het sollicitatieproces loodsen. Ze bieden ook coaching voor nieuwe werknemers om hen te helpen zich aan te passen aan de bedrijfscultuur en verwachtingen.

Betts lanceerde onlangs een online platform om gescreende professionals te matchen met technologiebedrijven die naar hen op zoek zijn. Het platform, Betts Connect genaamd, maakt het bedrijven gemakkelijk om hun inkomstengenererende posities in te vullen met talent dat past bij hun aanwervingsdoelen tegen een voorspelbare prijs. Het platform biedt filter- en zoekopties die inspelen op de huidige aanwervingstrends. Betts heeft kantoren in San Francisco, Palo Alto en New York City.

Bossa Cossa

Het werven van studenten uit verschillende landen is een van de grootste uitdagingen voor universiteiten over de hele wereld. Met een groeiende wereldwijd mobiele bevolking overwegen steeds meer studenten om in het buitenland te gaan studeren. Bureaus voor studentenwerving helpen universiteiten bij het beheren van het aantal aanvragen en zorgen ervoor dat alleen studenten worden toegelaten die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen. Ze helpen studenten ook met immigratie, huisvesting en veiligheid.

UCAS International, het agentschap dat toezicht houdt op de toelating tot universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en Sinorbis, een bedrijf dat opleiders helpt bij het werven van Chinese studenten, hebben hun krachten gebundeld om informatie te delen over de studentenmarkt tussen China en het Verenigd Koninkrijk. Dit zal beide partijen ten goede komen doordat ze hun marketingstrategieën kunnen aanpassen en studenten effectiever kunnen adviseren. Bureaus die lid zijn van BOSSA zullen ook profiteren van de uitwisseling van gegevens en onderzoeken over de markt.

HigherEdMe

HigherEdMe is een arbeidsbemiddelingsbureau voor studenten dat hen helpt bij het vinden van stages, co-ops en fulltime banen. Het verbindt hen ook met topbedrijven in hun branche en biedt de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Het bedrijf heeft een team van medewerkers en ambassadeurs die studenten en alumni helpen bij het zoeken naar een baan.

Dit wervingsbureau voor studenten helpt opleiders de juiste internationale studenten te vinden via verschillende campagnes. Deze omvatten websites met gegevensvastlegging, zoekmarketing, digitale en traditionele reclame, studentenbeurzen, PR, sociale media en werving ter plaatse. Ze helpen studenten ook bij het toelatingsproces en zorgen ervoor dat ze veilig zijn in het buitenland.

Het innoveren van de collegiale beroepsbevolking.

VIEC

Het aantal studenten dat naar het buitenland reist en in het buitenland studeert, groeit elk jaar aanzienlijk. Hierdoor ontvangen universiteiten steeds meer aanvragen die ze moeten verwerken. Dit kan een tijdrovende en arbeidsintensieve taak voor hen zijn. Bureaus voor studentenwerving helpen hen dit proces te beheren door de aanvragen te screenen, studenten te begeleiden, hen te helpen bij het kiezen van accommodatie en reisarrangementen, hun veiligheid te garanderen, enz.

Deze bureaus zetten opleiders in de markt door middel van verschillende campagnes zoals search marketing, data capture websites, onderwijsbeurzen, PR en digitale reclame. Ze bieden ook een platform dat opleiders, onderwijsadviseurs en studenten die op zoek zijn naar hoger onderwijs met elkaar in contact brengt, zodat ze zich op hun kernactiviteiten kunnen richten.

ISGF werft aan

Al meer dan 29 jaar verbindt ISGF Recruiting uitzonderlijk talent met de meest prestigieuze bedrijven in Amerika. Hun diensten omvatten werving en selectie, loopbaanbegeleiding en hulp bij het zoeken naar een baan. Hun team is gespecialiseerd in informatietechnologie, digitaal en creatief, en IT-verkoop. Ze bieden ook personeelsoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Het bedrijf heeft kantoren in New York en andere steden in de VS. Tot de klanten behoren Grammarly en PWC. De Statement of Work (SOW) consulting is een uitstekende optie voor organisaties die tijd en geld willen besparen op hun wervingsproces. Het garandeert ook volledige naleving van de compliance-regelgeving en -metriek. Het biedt ook vaste begin- en einddata voor projecten met statusupdates onderweg. Het bedrijf is een gecertificeerde Minority Owned Business Enterprise. Het bereik strekt zich uit over het hele land voor contract, contract to hire en direct hire.